MARDİN / ARTUKLU - Şehit Polis Vedat Kaya Ortaokulu

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Bilen Oturur etkinliğini sınıflarımızda uyguladık.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Beden Öğretmeni Eda BAKIŞ başkanlığında öğrencilerimizle beraber Öğretmenler Günü kutlama programı yapıldı. Bu güzel etkinliklerinden dolayı kendilerini tebrik ederiz. Programda emeği geçen Rehber Öğretmenimiz Arzu AĞIRMAN öğretmenimize de teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz 7/A ve 7/B sınıfı öğrencileri Teknoloji ve Tasarım dersinde kağıt katlama sanatı kullanarak öğretmenlerine öğretmenler günü için pano hazırladılar. Kendilerine bu güzel etkinliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Rehber öğretmenimiz Arzu Ağırman tarafından "Okul Başarısında Ailenin Rolü" konulu veli semineri gerçekleştirildi. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 3/B Sınıf Öğretmeni Hasan CEYLAN ve 4/C Sınıfı Öğretmeni Semra ÇOKTAV önderliğinde 10 Kasım Atatürk'ü Anma töreni gerçekleştirdi. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Murat DEMİR ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mehmet Emin DUYAN,  okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldi. Okulun derslik ve bölümlerinde  incelemelerde bulundu, eğitim-öğretim süreci hakkında okul yönetiminden bilgi aldı. Kendilerine bu güzel ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Rehber öğretmeninimiz Arzu Ağırman tarafından öğrencilerimize yönelik verimli ders çalışma semineri ve verimli ders çalışma etkinlikleri yapıldı. Verimli ders çalışma rehberlik panosu hazırlandı. Bu güzel etkinliklerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzun Müzik Öğretmeni Duygu SÖYLER ve Fen Bilimleri Öğretmeni  Sermin YILDIRIM başkanlığında öğrencilerimizle beraber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yılı okul kutlama törenini gerçekleştirdik.

Ekm

Cumhuriyet'in 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün öncülüğünde yapılacak faaliyetler belirtilmiştir.

İngilizce Hacivat ve Karagöz etkinliğimiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurulu toplantısı 23.02.2023 tarihinde saat 12:00'da öğretmenler odasında gerçekleştirilmiştir. Bu toplantı doğrultusunda gündem maddeleri tek tek görüşülerek gereken kararlar alınmıştır.